top of page

Medicinska Idrottsföreningen Linköping 

Medicinska idrottsföreningen i Linköping, även kallat MIFL, är läkarprogrammets idrottsförening som gör allt för att aktivera studenterna på de olika orterna. MIFL har för närvarande mest aktivitet i Linköping, men finns även på plats i Kalmar och Jönköping. Under terminen startas förhoppningsvis även verksamheten i Norrköping upp. Vi har ett nära samarbete med MF som gör att deras medlemmar endast behöver betala 50kr/termin för att få delta på våra aktiviteter. Det gör att det blir betydligt billigare att bli medlem i både MF & MIFL än ett enskilt medlemsskap i MIFL som kostar 250 kr/termin. 

 

Är du intresserad av att engagera dig så finns det möjlighet för att göra det på flera olika sätt. Mest konkreta rollen får du genom att agera ledare för nya/gamla aktiviteter. Alternativt kan du söka till styrelsen, då finns alla möjligheter för att utveckla föreningen, exempelvis genom att arbeta med aktiviteterna och eventuella evenemang. Posterna som finns i dagsläget är ordförande, kassör och två stycken ledamöter. Dessa besitts i dagsläget av Filip Orest, Lovisa Östergren, Malcolm Hedberg och Othniel Sintim. Dessa kan du söka till under årsmötet som hålls i april. Vill du veta mer om posterna, starta upp en aktivitet eller anmäla intresse för att ta över en aktivitet när möjligheten uppstår? Tveka då inte att höra av dig till någon av oss i styrelsen eller skicka ett mail till ordf.mifl@gmail.com för mer info.

Målsättningen med våra aktiviteter är att alla ska kunna vara med oavsett nivå och ha roligt. Om du är osäker på om detta är något för dig så kan du komma och "provträna" ett par gånger. För att få aktuell information om ex. avvikande träningstider kan du gå med i facebookgruppen "MIFL". Dessutom kräver vissa lagsporter att man skriver om man planerar att delta eller inte varje vecka i facebookgruppen. 

Aktiviteter:

Måndag: volleyboll kl. 20-sent (Vasahallen)

Tisdag: yoga kl. 20-21 (Folkungahallen)

Onsdag: basket kl. 20 (Vasahallen)

Torsdag: simning jämna veckor kl. 20

Lördag: fotboll kl. 14-15 (Kungsbergshallen), volleyboll kl. 14-15 (Ekoxen)

Söndag: innebandy kl. 15:30 (Vallastaden)

Aktivitetskalender:

Nedan ser du en kalender för vilka aktiviteter MIFL anordnar denna månad. Klicka på aktiviteterna för att få mer information om dem.

bottom of page